Badrumsrenovering

Badrumsrenovering i Piteå & Norra Sverige

Våtrumsmatta eller kakel & klinker. Våra hantverkare på Tre Kvadrat har erfarenhet av alla typer av badrumsrenoveringar. Vi utför varenda typ av badrumsrenovering i Piteå med omnejd. Genomgripande eller mindre renoveringar. Badrummet är det rummet i huset vart kraven för tålighet är extra viktigt. Tre Kvadrat tillhandahåller badrumsrenoveringar och samtliga av våra hantverkare är kvalificerade. Vi går igenom dina önskemål, vad visionen för badrummet är och anpassar oss efter dina och fastighetens krav. Vi har gynnsamma avtal med våra leverantörer och kan erbjuda förmånliga priser

Steg för steg – badrumsrenovering

  • Vi besöker er, tar mått och idébeskrivning samt planerar projektet
  • Rivning av badrum och bortföring av material
  • Material för badrumsrenovering levereras
  • Våra hantverkare kan nu påbörja arbetet
  • Vi har ett gemensamt slutmöte och följer upp arbetet

Drömbadrummet

Våra kunder väljer inredning. Blir det våtrumsmatta eller kakel & klinker i badrummet? Och har ni funderat på ett sättmönster? Vi samarbetar och hjälps åt att komma fram till en vision tillsammans, eller tar eran egen idé och gör den till verklighet. Sedan lämnar vi över när det är fogat, badrumsinredningen är installerad och badrumsrenoveringen är klart.

Efter projektet är avslutat så är vårt mål att alltid lämna över ett drömbadrum till dig som kund, vi skräddarsyr efter dina krav men som våtrumsexperter måste vi också tänka på grundprinciper och krav som ett badrum kräver.